• slide

    Kindercoaching

    Gun je je kind een stralende nieuwe start? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op.

    “De stralende lach van een kind is het mooiste wat er is!” 

    Lieve groet, Warsha

    Neem snel contact op

Wat doe ik als kindercoach?

Kindercoaching is een relatief nieuw beroep. Waar er voorheen alleen de mogelijkheid was om hulp te vragen bij therapeuten, psychologen en/of jeugd-kinderbescherming, zijn er gelukkig nu meer mogelijkheden zoals kindercoaching. Kindercoaching is vooral praktisch. Het traject wordt voor jouw kind op maat gemaakt.

Samen met mij ontdekt jouw kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Op die manier werk ik samen met het kind aan het zelfvertrouwen en leert jouw kind over hoe hij of zij in elkaar zit.

Ik maak verbinding tussen de “twee werelden”. Ik geef kinderen werkvormen die simpel zijn in te zetten met een beetje ondersteuning van de ouder. Ze leren welke emoties en gedachten er zijn, deze te benoemen, te accepteren en te uiten op een gezonde manier.

Bij de ‘twee werelden’ kun je denken aan de balans tussen school en thuis, cultuur verschillen, een (vecht)scheiding), overlijden van een dierbare etc.

LASTIG GESPREK OP SCHOOL?
Vind je het moeilijk om een gesprek op school aan te gaan, wanneer je er als ouder(s) alleen voor staat? Ik help je graag en ben graag de “verbindende schakel” tussen jullie en school.

Ken je dat?
Je moet op gesprek komen bij de leerkracht van je kind.. de leerkracht vertelt van alles, maar het lijkt af en toe alsof ze een ‘andere’ taal spreekt. Wanneer je thuis bent denk je: “had ik nu maar dit en dit gevraagd of gezegd’..

Hier kom ik om de hoek. Ik ben de verbindende schakel tussen ouders en school. Ik help jullie voorbereiden op een gesprek, ondersteun en vul aan en maak een vertaalslag zodat jullie met school als TEAM jullie kind kunnen ondersteunen.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou en je kind kan doen? Je mag me al je vragen stellen in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.


Ik kijk er naar uit om jou en je kind te ontmoeten.

Lieve groet,
Warsha

Laat je kind weer stralen!

Gun je kind om de tools te leren om zich meer te uiten.

Je wilt zo graag dat je kind zich gelukkig en blij voelt en het beste uit zichzelf haalt, maar je weet niet hoe je hem of haar daar bij kunt helpen.

Hoe zou het zijn als je kind weer vrolijk, blij en gelukkig is?

Als ze zich goed ontwikkelt op school, het heerlijk vindt om met haar hobby’s bezig te zijn, heerlijk met vriendjes en vriendinnetjes zou spelen?  Als ze geen last meer had van een taal- of cultuurbarrière en ze zonder angst zou durven te uiten wie ze is?

Zou het niet geweldig zijn als je kind straalt van geluk?

Niet meer bang is om zichzelf te zijn? Als je kind zichtbaar geniet van het leven, van naar school gaan en met vriendjes spelen? Je gunt je kind dat het gelukkig is, vol zelfvertrouwen en zonder straalangst door het leven stapt.

#

Aan het einde van het coachingstraject, heeft je kind meer zelfvertrouwen, voelt hij of zij zich niet meer eenzaam, heeft het geen moeite meer van straalangst, kan hij/zij beter omgaan met spanning en stress en lukt het hem/haar om helemaal zichzelf te zijn.

Natuurlijk doet je kind dat niet alleen. Tijdens de coachingsgesprekken besteden we ook aandacht aan wat jullie als ouders kunnen doen om je kind zo goed mogelijk te ondersteunen. Je doet nu niks fout, maar op een andere manier omgaan met je kind helpt vaak wel om er voor te zorgen dat je kind zich sneller beter voelt. En dat is toch wat je wilt voor je kind.

#

Start nu!

Denk je dat coaching jouw kind weer kan laten stralen? Neem dan via onderstaand formulier contact op om een vrijblijvende kennismakingsafspraak aan te vragen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op.

Ja, ik wil dat mijn kind weer straalt van geluk:

Vereist
Vereist
Vereist

Mensen die eerder met mij hebben gewerkt zeggen:

“Warsha is lief, ik voelde me volledig bij me op haar gemak. Omdat ze zelf ook een niet-Nederlandse achtergrond heeft, hoefden we sommige dingen niet 3 keer uit te leggen, want dat begreep ze meteen.”

“Ze kijkt echt naar het kind en wat het kind nodig heeft om helemaal zichzelf te zijn.”

“De ondersteuning die mijn kinderen krijgen vinden ze erg leuk, want voor de meiden is het gewoon “gezellig tijd doorbrengen met Warsha” zonder dat ze beseffen dat ze eigenlijk aan het leren zijn.”

“Warsha gebruikt het woord straalangst; dat is zoveel mooier dan het woord faalangst, want het zegt precies wat er echt wordt bedoeld, namelijk dat mijn kind bang was om zichzelf echt te laten zien.”

“Warsha gaat op een heel prettige manier met collega’s en kinderen om. Kinderen worden op een bijna magische manier vanzelf naar haar toegetrokken.

Ze is lief, rustig en heeft hart voor de kinderen.”

“ Mijn kind is vrolijker, slaapt beter ’s nachts en ook op school gaat het beter. Wij zijn super blij!”