Tarieven

Praktische informatie

We starten met een kennismakingsgesprek (max. 1 uur) telefonisch of via Skype. Is er van beide kanten een goed gevoel? Dan volgt er een intakegesprek van 1-1,5 uur á €79,00.

Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek voor jullie dus gratis.
Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €879,- en €1279,- afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor rekening ik 5% extra administratiekosten). Een traject bedrag kan altijd in één, twee of drie termijnen betaald worden. Is dit ook lastig voor je? Ik kijk graag samen met jou naar een passende oplossing.

Bij de prijs zit alles inbegrepen: -oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

Het is altijd mogelijk aanvullende sessies te boeken of bijvoorbeeld na een tijdje een opfrissessie te plannen. De kosten hiervoor bedragen €87,- inclusief BTW per sessie. Wat jij of je kind mij ook verteld tijdens de sessie, ik behandel alles vertrouwelijk. Lees HIER in mijn privacyverklaring hoe ik met vertrouwelijke informatie om ga.
 
Voorwaarden
Facturatie gaat digitaal, voorafgaand aan de coaching. Je ontvangt een factuur per mail. Je kunt het bedrag overmaken. Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet van start gaan tot openstaande facturen voldaan zijn, mits anders overeengekomen. Afzeggen van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 
Wordt coaching vergoed?
Sinds kort kan ik trajecten aanbieden, waarbij de investering niet direct uit de portemonnee van de opvoeder komt, maar het traject via een andere route vergoed kan worden. Voor meer informatie over deze werkwijze, neem gerust contact op.