Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen (FAQ)

Kindercoaching is al mogelijk vanaf 6 jaar. Is jouw kind jonger dan 6 jaar? Neem dan contact met mij op om te overleggen.

Als kindercoach werk ik oplossingsgericht en op maat. Ik kijk dus naar wat jouw kind nodig heeft en pas wat ik doe in de sessies daar op aan. Zo krijgt je kind altijd wat hij of zij nodig heeft, en hoeven we geen dingen te doen die niet werken omdat het protocol dat nou eenmaal voorschrijft.

Ik heb de opleiding tot kindercoach gedaan bij Sonnevelt opleidingen. Verder heb ik veel ervaring met vrijwilligerswerk aan kinderen door bijvoorbeeld voor te lezen bij de Voorleesexpress. Ik vind het heel leuk en bijzonder om bij deze kindjes betrokken te zijn en hen te stimuleren en helpen bij hun taalontwikkeling. Iets waar ze de rest van hun leven plezier van hebben!

De coaching wordt niet vergoed door de verzekeraar. Zie het als een investering in je kind. Als je wilt voorkomen dat je kind helemaal uitvalt op school, ongelukkig is en nooit zichzelf kan zijn, wil je er zo mogelijk bij zijn, en niet wachten tot hij of zij in aanmerking komt voor hulp die wel wordt vergoed. Vaak heeft je kind dan al last van veel meer klachten. Door nu tijd, energie en geld te investeren in het geluk van je kind, wordt en blijft je kind verzekerd van een stralende toekomst.

Ik houd mij strikt aan mijn beroepsgeheim en zal nooit iets wat jij me hebt verteld aan derden doorvertellen, tenzij je me daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven omdat het in het belang is van de gezondheid van je kind.

In principe maak ik niet standaard een verslag. Wanneer je dat toch graag wilt, is dat op verzoek mogelijk en zijn daar extra kosten aan verbonden.

Er is op dit moment geen wachtlijst, je bent vrijwel meteen aan de beurt.

Er zijn veel goede kindercoaches in de markt, en daar ben ik er 1 van. Als je op zoek bent naar een kindercoach die het liefst een stralende lach op het gezicht van jouw kind houdt en uit ervaring weet wat het is om met een niet-Nederlandse achtergrond in Nederland te wonen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help jou en je kind jullie eigen weg te vinden, in een land met soms net andere normen en waarden dan je van thuis uit hebt mee gekregen, en waar bovendien een taal gesproken wordt waar je niet mee bent opgegroeid. Zonder jullie eigen normen en waarden overboord te gooien, gaan we op zoek naar hoe jullie het beste van twee werelden in jullie gezin kunnen omarmen. Zodat iedereen in het gezin weer lekker in zijn vel zit en optimaal tot zijn of haar recht komt.

Voor we gaan starten met het coachingstraject, vraag ik aan de ouders om akkoord te gaan met mijn Algemene Voorwaarden. Deze vind je HIER. Heb je er vragen over, stel ze me dan gerust.